Log ind

Mød caribiske singler

Gennemgå dine matches gratis
Adgang til avancerede beskedsfunktioner
En pålidelig side der støttes af Cupid Media
Loads to give and share and always happy to learn

Nicholas
Standardmedlem
Verificeret
Aktivitet: over 12 måneder siden

67 Cambridge, Cambridgeshire, Storbritannien

Mand / Single / ID: 1226410

Søger Kvinde 25 - 46 bor i Storbritannien Efter: Venskab, Dating, Langvarigt forhold

Aktivitet: over 12 måneder siden

Hurtigt overblik

Nicholas

Han søger

Uddannelse:

Kandidatgrad
Alle

Har børn:

Ja - bor ikke hjemme
Alle

Drikker:

Drikker lejlighedsvis
Alle

Ryger:

Ryger ikke
Ryger ikke, Ryger lejlighedsvis

Religion:

Ingen religion
Alle

Profession:

Direktion/Ledelse/HR
Alle

Info om medlemmet

Haluan korostaa, etten voi vastata Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta tuleviin viesteihin. Minusta tuntuu, että olen kypsynyt hienosti, kuten hyvä viini, sivistynyt, täyteläinen, nauttii hyvästä ruuasta ja hyvin iloinen rennossa, lämpimässä ja värikkäässä yrityksessä. Viinistä olen ylpeä siitä,...
Haluan korostaa, etten voi vastata Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta tuleviin viesteihin. Minusta tuntuu, että olen kypsynyt hienosti, kuten hyvä viini, sivistynyt, täyteläinen, nauttii hyvästä ruuasta ja hyvin iloinen rennossa, lämpimässä ja värikkäässä yrityksessä. Viinistä olen ylpeä siitä, että tiedän, miten kohdella ja kunnioittaa naista ja olen oppinut, milloin jakaa, antaa tilaa ja hemmotella, voin olla toisinaan myös spontaani hieman ilkikurinen, mutta olen aito ja rehellinen. Rakastan mahdollisuutta romanttiseen ja yritän paeta kaupunkia päiväksi tai kahdeksi kuukaudeksi ja rakastan jonkin yrityksen. Haluan nauttia uusista kokemuksista ja nähdä, mihin ne vievät meidät - olen erittäin positiivinen ja luottavainen ja olen aina yrittänyt olla huomaavainen, herkkä ja kunnioittava toisten näkemyksiä. Olen kunnianhimoinen työssä ja näytelmissä ja haluan mahdollisuuden jakaa tämän kunnianhimon jonkun erikois-henkilön kanssa.
mere

Søger

Haen viinini kanssa unenomaista suklaata - maukasta ja sileää, pidän luonnollisesti niin ihonväristä ja selitän, miksi jos tapaamme, riittää, kun sanon l ei ole palannut takaisin! Vakavammalla tavalla haluan todellakin tavata jonkun, joten 5000 meripeninkulman asiat eivät ole minulle, vaan odotan to...
Haen viinini kanssa unenomaista suklaata - maukasta ja sileää, pidän luonnollisesti niin ihonväristä ja selitän, miksi jos tapaamme, riittää, kun sanon l ei ole palannut takaisin! Vakavammalla tavalla haluan todellakin tavata jonkun, joten 5000 meripeninkulman asiat eivät ole minulle, vaan odotan todella, että joku, jolla on erityinen tehtävä olla, olla tyytyväinen, jakaa ja nauttia kaikista parhaista asioista, joita voi tapahtua kahden ihmisen välillä. Olen todella kiinnostunut positiivisista, rehellisistä ja aidoista naisista, jotka ovat todella persoonallisia ja onnellisia siitä, ovatko he ystäviä, käpristyneet elokuvan eteen, jakamassa keittiötä, keskustelemassa vakavasta asiasta tai vain olemalla täysin spontaaneja ja ilkeämielisiä xxx.
mere

Mere om mig

Nicholas

Han søger

Basis

Køn:
Verificeret
Mand
Kvinde
Alder:
For at beskytte dine personlige oplysninger beskrives alder unøjagtig men indenfor +/- 2 uger
Verificeret
67
25 - 46
Bor i:
Cambridge, Cambridgeshire, Storbritannien
Storbritannien
Villighed til at flytte:
Har ikke bestemt sig ang. flytning
Alle

Udseende

Hårfarve:
Brun
Alle
Hårlængde:
Kort
Alle
Hårtype:
Bølget
Alle
Øjenfarve:
Grøn
Alle
Briller:
Ingen
Alle
Højde:
6'0" (183 cm)
4'11" (150 cm) - 5'10" (178 cm)
Vægt:
104 kg (229 lb)
45 kg (99 lb) - 73 kg (161 lb)
Kropstype:
Få ekstra kilo
Alle
Etnicitet:
Kaukasisk (Hvid)
Sort, Asiat, Latinamerikaner, Blandet
Ansigtsbehåring:
Glatbarberet
N/A
Bedste træk:
Min personlighed
Alle
Kropsudsmykning:
Ingen
Alle
Udseende:
Almindelig
Alle

Livsstil

Drikker:
Drikker lejlighedsvis
Alle
Ryger:
Ryger ikke
Ryger ikke, Ryger lejlighedsvis
Civilstatus
Single
Single, Separeret, Skilt, Enke/Enkemand
Har børn:
Ja - bor ikke hjemme
Alle
Antal børn:
3
Alle
Ældste barn:
Over 18
Alle
Yngste barn:
Over 18
Alle
Ønsker (flere) børn:
Ikke sikker
Alle
Har kæledyr:
Ingen kæledyr
Alle
Profession:
Direktion/Ledelse/HR
Alle
Beskæftigelsesstatus:
Fuldtid
Alle
Indtægt:
Foretrækker ikke at svare
Alle
Bopælstype:
Hus
Alle
Bopælssituation:
Bor alene
Andet, Bor alene, Bor med venner, Bor med familie, Bor med børn

Baggrund/kulturelle værdier

Nationalitet:
Verificeret
Storbritannien
Alle
Uddannelse:
Kandidatgrad
Alle
Talte sprog:
Engelsk
Alle
Religion:
Ingen religion
Alle
Stjernetegn:
Skorpion
Alle

Personligt

Skålstørrelse:
N/A
Alle
Bryst:
N/A
Alle
Talje:
N/A
Alle
Hofte:
N/A
Alle

Hobbyer og Interesser

Underholdning:

Kunst/Maleri, Strand/Parker, Computer/Internet, Koncerter/Live musik, Madlavning/Mad & Vin, Familie, Musik (lytte), Musik (spille), Film/Biograf, Museer/Gallerier, Fotografi, Læsning, Rejse, Se sport, Skrivning

Mad:

Andet, Fransk, Mellemøstlig, Barbecue, Fisk, Cajun/Sydlandsk, Soul Food, California-Fusion, Sydamerikansk, Carribisk/Cubansk, Kinesisk / Dim Sum, Kontinental, Thai

Musik:

Klassisk/Opera, Jazz/Blues, Reggae, R'n'B/Hip Hop, Rock, Soft rock, Verden

Sport:

Atletik, Australsk fodbold, Kano/Kajak, Cricket, Cykling, Dykning, Ekstremsport, Gymnastik, Hanggliding/Paragliding, Jetski/Vandski, Motorsport, Klatring, Rugby, Dykning/Snorkling, Ski/Snowboarding, Surfing, Tennis/Badminton

Mere om mig

Favoritfilm:

Depends what mood. Some of my favorites are Leon; Lord of the Rings; Pans Labyrinth; Gran Torrino; Manon Des Source; Diva; On Golden Pond; Young Frankenstein; The Gods must be Crazy; Avatar; Serenity; Seven Samurai; Azumi.

Favoritbog:

Again depends on mood - i always have two or three on the table.

Favoritmad:

I love experimenting but am often asked for my spicy barbeque ribs and chicken, stuffed and baked fish, chilli prawns, lamb shanks and oxtail.

Favoritmusik:

I have eclectic taste and appreciate good genuine music from all cultures. I don't like electronic beats, i much prefer real music and please don't mention boy bands!

Tøjstil:

Smart or casual whichever is appropriate.

Humor:

I'm very English, so it's a mixture of intelligent sillyness, spontaneity and needing eye contact. P.S. It's humour not humor - that is metaphysical!

Hobbyer og Interesser:

The art of conversation, wildlife and landscape photography; playing the guitar; caracature design; travelling and having fun.

Hvor har du rejst:

I have traveled throughout Europe, North America and the Caribbean, I have been to South Africa but would love to travel to the rest of Africa, to Japan, New Zealand and South America.

Evne til at tilpasse sig nye kulturer:

I have friends from several cultures and in the past 15 years have only dated girls with beautiful colour to their smooth skin.

Din idé til en romantisk date:

Just the two of us, away from it all in a rented cottage by the sea.

Personlighed:

No-one describes their own personality with comfort. I am positive and determined, decisive when necessary. empathic and caring as i'm very aware of how lucky i have been in my life. I love to share.

Mit perfekte match er:

If you are still interested after all that, i'm impressed and would cordially invite you to sample the wine and share the chocolate.

CupidTags
Klik på CupidTag for at se medlemmer, der har tagget sig med dette ord. Klik på '+', hvis du ønsker at tilføje et af disse CupidTags til din egen profil.

Vin

Råd om sikkerhed -