Log ind

Mød caribiske singler

Gennemgå dine matches gratis
Adgang til avancerede beskedsfunktioner
En pålidelig side der støttes af Cupid Media
single, straight, sincere

John
Standardmedlem
Aktivitet: over 12 måneder siden

65 Long Beach, California, USA

Mand / Single / ID: 1159911

Søger Kvinde 18 - 50 Efter: Penneven, Venskab, Dating

Aktivitet: over 12 måneder siden

Hurtigt overblik

John

Han søger

Uddannelse:

Bachelorgrad
Alle

Har børn:

Nej
Alle

Drikker:

Drikker ikke
Alle

Ryger:

Ryger ikke
Alle

Religion:

Ingen religion
Alle

Profession:

Pensioneret
Alle

Info om medlemmet

Olen hauska rakastava ihminen, joka nauttii elämästä. Rakastan yksinkertaisia asioita elämässä...maan kauneutta, aamulla laulevia lintuja, lapsen nukkumista, lasten leikkiä, käsiä rakastan, kaikenlaista musiikkia, perhettä ja ystäviä, luontoa, aavikkoa, vuoria, patikointia, retkeilyä, ratsastusta, m...
Olen hauska rakastava ihminen, joka nauttii elämästä. Rakastan yksinkertaisia asioita elämässä...maan kauneutta, aamulla laulevia lintuja, lapsen nukkumista, lasten leikkiä, käsiä rakastan, kaikenlaista musiikkia, perhettä ja ystäviä, luontoa, aavikkoa, vuoria, patikointia, retkeilyä, ratsastusta, maa, ranta, auringonnousu, auringonlasku, aurinkoiset päivät, sateiset päivät, selkeät tähtiyöt, lämmin ja kodikas tuli, klassiset elokuvat, ostokset ja joskus vain hiljaisuus. Olen yksinkertainen ihminen, ei liian vakava, sininen farkut ja tee-paita tyyppi kaveri, joskus hiljainen, joskus laiska, joskus seikkailunhaluinen, nuori sydän, mieli, ruumis ja henki. Rakastan halausta, koskettamista ja pitkää hidasta aistikasta suudelmaamista. Olen kiitollinen siitä, mitä minulla on, enkä ole kiinnostunut pysymään Jonesin kanssa. Elämä on liian lyhyt, jotta voit pitää aikaasi huolta siitä, mitä naapurisi on, että et tee. Olen intohimoinen, hekullinen, erittäin syvä tunne, välittävä, antaa, rehellinen, yksiogamaus, luotettava ja luottavainen, ja jokainen, joka tuntee minut, kertoo teille saman. Olen avokätinen vikaa kohtaan, ja kun rakastan sitä, se on sydämeni. Olen suuri fani elokuvia, pidän matkustamisesta, musiikista, tanssimisesta, patikoinnista, pelaamisesta lautapelejä, katsomassa TV, eläimiä, taidetta, hyviä kirjoja, pitkiä keskusteluja ja vain hauskaa. Nautin illanviettereistä perheen ja ystävien kesken. Rakastan halausta, halauksia ja suudelmia, meneviä paikkoja, joita en ole koskaan ollut.
mere

Søger

Olen kiinnostuneempi teistä kuin siitä, mitä teemme yhdessä. Olen valmis kokemaan uusia asioita, ja olen erityisen tyytyväinen uusien paikkojen löytämiseen jonkun erikoishenkilön kanssa. Tiedän, että olen hyvin onnekas; minulla on aika hyvä elämä ja niin paljon kiitosta. On vain se yksi asia, jota e...
Olen kiinnostuneempi teistä kuin siitä, mitä teemme yhdessä. Olen valmis kokemaan uusia asioita, ja olen erityisen tyytyväinen uusien paikkojen löytämiseen jonkun erikoishenkilön kanssa. Tiedän, että olen hyvin onnekas; minulla on aika hyvä elämä ja niin paljon kiitosta. On vain se yksi asia, jota en kaipaan, että yksi henkilö, joka vie henkeni pois, tekee sydämeni lyönti 90 mailia tunnissa, joka en voi odottaa puhua, nähdä, suudella, koskettaa, pitää ja rakkaus. En tiedä, että odotukseni ovat liian korkealla, mutta et tiedä sitä koskaan. Odotan innolla kaikkea elämää. Etsin jotakuta, joka haluaa pitää hauskaa ja joka haluaa päästä pois viikonlopun ajaksi silloin tällöin, vaikka kodikas yö sohvalla voi olla myös hauskaa! Etsin naista, joka uskoo, että luottamus, rehellisyys ja keskinäinen kunnioitus ovat välttämättömiä kaikissa suhteissa, jolla on suuri huumorintaju ja joka voi nauraa itselleen sekä outoja/hauskoja asioita, joita tapahtuu jokapäiväisessä elämässä. En tiedä, onko olemassa sellaista asiaa kuin sielu-kaverit, mutta jos on, haluaisin löytää minun. Etsin jotakuta, jolla on hyvä huumorintaju ja joka on tarpeeksi älykäs pitämään minut stimuloimassa , ja pidän elokuvista silloin tällöin. Jos voimme jakaa nämä edut, se on hienoa, mutta olen aika joustava. Olen sitä mieltä, että riippuminen baareista ja ruokakaupoista ei todella toimi, joten tässä olen. Etsin aivan normaalia mutta erikoista naista. En halua draamaa, valheita tai huijareita. Haluan uuden parhaan ystävän rakastuvan. Minulla on elämäni toinen puolisko elämääni, ja nyt se on minun vuoroni, minulla on paljon jaettavaksi oikean naisen kanssa. Olen erittäin kiitollinen siitä, että olen elämää, mahdollisuutta yrittää uudelleen, toisena päivänä ja kelluu elämän jokea mereen. Minä kuvaisin elämäntapaani säästäväiseksi. Olen kuusikymmentäluvun vanha hippilapsi. Minun on nyt todellakin toimittava, koska en voi käsitellä huumeita ja alkoholia. Päätavoitteeni elämässä on olla läsnä. Nauti joka hetkestä. Heräsin aamulla ihmeelläni ja ame arvoitus elämän ja vannovat luomatta tuskaa itselleni tai kenellekään muulle tuona päivänä. Arvostan eniten kumppanin kykyä kuunnella. Etsin jotakuta, jonka kanssa voin kertoa päivän tapahtumista. Joku tulee kotiin töihin, tervehtii aamulla ja sanoo hyvää yötä yöhön. Tavoitteeni on herättää uudelleen intohimoni elämää ja terveyttä kohtaan.
mere

Mere om mig

John

Han søger

Basis

Køn:
Mand
Kvinde
Alder:
For at beskytte dine personlige oplysninger beskrives alder unøjagtig men indenfor +/- 2 uger
65
18 - 50
Bor i:
Long Beach, California, USA
Alle
Villighed til at flytte:
Villig til at flytte til et andet land
Alle

Udseende

Hårfarve:
Brun
Alle
Øjenfarve:
Blå
Alle
Højde:
5'8" (173 cm)
Alle
Vægt:
114 kg (251 lb)
Intet svar - 48 kg (106 lb)
Kropstype:
Få ekstra kilo
Petit
Etnicitet:
Kaukasisk (Hvid)
Alle
Kropsudsmykning:
Ingen
Alle
Udseende:
Attraktiv
Alle

Livsstil

Drikker:
Drikker ikke
Alle
Ryger:
Ryger ikke
Alle
Civilstatus
Single
Alle
Har børn:
Nej
Alle
Antal børn:
N/A
Alle
Ældste barn:
N/A
Alle
Yngste barn:
N/A
Alle
Ønsker (flere) børn:
Ikke sikker
Alle
Har kæledyr:
Ingen kæledyr
Alle
Profession:
Pensioneret
Alle
Beskæftigelsesstatus:
Foretrækker ikke at svare
Alle
Indtægt:
$0 - $30,000 USD
Alle
Bopælssituation:
Bor alene
Alle

Baggrund/kulturelle værdier

Nationalitet:
USA
Alle
Uddannelse:
Bachelorgrad
Alle
Talte sprog:
Engelsk
Engelsk
Religion:
Ingen religion
Alle
Stjernetegn:
Vægt
Alle

CupidTags
Klik på CupidTag for at se medlemmer, der har tagget sig med dette ord. Klik på '+', hvis du ønsker at tilføje et af disse CupidTags til din egen profil.

Dyr

Kys

Ung

Råd om sikkerhed -