Log ind

Mød caribiske singler

Gennemgå dine matches gratis
Adgang til avancerede beskedsfunktioner
En pålidelig side der støttes af Cupid Media
single, straight, sincere

John
Standardmedlem
Aktivitet: over 12 måneder siden

64 Long Beach, California, USA

Mand / Single / ID: 1159911

Søger Kvinde 18 - 50 Efter: Penneven, Venskab, Dating

Aktivitet: over 12 måneder siden

Hurtigt overblik

John

Han søger

Uddannelse:

Bachelorgrad
Alle

Har børn:

Nej
Alle

Drikker:

Drikker ikke
Alle

Ryger:

Ryger ikke
Alle

Religion:

Ingen religion
Alle

Profession:

Pensioneret
Alle

Info om medlemmet

Olen hauska rakastava ihminen, joka nauttii elämästä. Rakastan elämän yksinkertaisia asioita... maailman kauneutta, aamuisin laulevia lintuja, vauvan keinuntaa unta kohtaan, lasten naurua leikkiessä, kättä pitäessä, kaikenlaista musiikkia, perhettä ja ystäviä, luontoa, aavikkoa, vuoria, vaellusta, r...
Olen hauska rakastava ihminen, joka nauttii elämästä. Rakastan elämän yksinkertaisia asioita... maailman kauneutta, aamuisin laulevia lintuja, vauvan keinuntaa unta kohtaan, lasten naurua leikkiessä, kättä pitäessä, kaikenlaista musiikkia, perhettä ja ystäviä, luontoa, aavikkoa, vuoria, vaellusta, retkeilyä, ratsastusta, maa, ranta, auringonnousu, auringonlaskut, aurinkoiset päivät, sateiset päivät, kirkkaat tähtiyöt, lämmin kodikas tuli, klassiset elokuvat, ostosmahdollisuudet ja joskus vain hiljaisuus. Olen yksinkertainen ihminen, ei liian vakava, sininen farkut ja t-paita tyyppi kaveri, joskus hiljainen, joskus laiska, joskus seikkailunhaluinen, nuori sydän, mieli, keho ja henki. Rakastan halauttamista, koskettamista ja pitkää hidasta intiimistä suutelemista. Olen kiitollinen siitä, mitä minulla on, enkä ole kiinnostunut pysymään Jonesin kanssa. Elämä on liian lyhyt, jotta voit viettää aikaa huolehtimatta siitä, mitä naapurisi on, että et. Olen intohimoinen, hellä, hyvin syvä tunne, välittävä, antava, rehellinen, yksiavioinen, luotettava ja luottavainen, ja jokainen, joka tuntee minut, kertoo teille saman. Olen antelias vikaan, ja kun rakastan sitä, se on koko sydämestäni. Olen suuri elokuvien ystävä, pidän matkustamisesta, musiikista, tanssimisesta, patikoinnista, lautapelien pelaamisesta, TV:n katselusta, eläimistä, taiteesta, hyvistä kirjoista, pitkistä keskusteluista ja vain hyvästä ajasta. Nautin perheen ja ystävien kanssa illanviettoihin. Rakastan halaulemista, halauksia ja suukkoja, menemällä paikkoihin, joita en ole koskaan ollut.
mere

Søger

Olen kiinnostuneempi teistä kuin siitä, mitä teemme yhdessä. Olen valmis kokemaan uusia asioita ja olen erityisen tyytyväinen uusien paikkojen löytämiseen erityisen henkilön kanssa. Tiedän, että olen hyvin onnekas; minulla on aika hyvä elämä ja paljon kiitosta. On vain yksi asia, jota en kaipaan, et...
Olen kiinnostuneempi teistä kuin siitä, mitä teemme yhdessä. Olen valmis kokemaan uusia asioita ja olen erityisen tyytyväinen uusien paikkojen löytämiseen erityisen henkilön kanssa. Tiedän, että olen hyvin onnekas; minulla on aika hyvä elämä ja paljon kiitosta. On vain yksi asia, jota en kaipaan, että yksi henkilö, joka ottaa henkeni pois, tekee sydämeni lyönti 90 mailia tunnissa, jota en voi odottaa puhuakseni, nähdä, suudella, koskettaa, pitää ja rakastaa. En tiedä, ehkä odotukseni ovat aivan liian korkealla, mutta ette tiedä. Odotan vain innolla, mitä elämä tuo tullessaan. Etsin jotakuta, joka pitää hauskaa ja nauttii siitä, että vierailisin viikonloppuisin joskus, vaikka kodikas ilta sohvalla voi olla hauskaa! Etsin naista, joka uskoo, että luottamus, rehellisyys ja keskinäinen kunnioitus ovat välttämättömiä kaikissa suhteissa, jolla on suuri huumorintaju ja joka voi nauraa itselleen sekä outoja ja hauskoja asioita, joita tapahtuu jokapäiväisessä elämässä. En tiedä, onko sielun kavereita, mutta jos on, rakastan löytää minun. Etsin ihmistä, jolla on hyvä huumorintaju ja joka on tarpeeksi älykäs pitämään minut virikkeenä haluan mennä tanssimaan silloin tällöin ja rakastan elokuvia. Jos voimme jakaa nämä edut, se on hienoa, mutta olen melko joustava. Baarien ja ruokakauppojen roikkuu ei toimi, joten tässä olen. Etsin oikeaa tavallista, mutta erityistä naista, joka on oikeassa. En halua mitään draamaa, valheita tai huijarit. Haluan uuden parhaan ystävän rakastuvan. Minulla on elämäni toinen puolisko elääkseen, ja nyt on vuoroni, minulla on paljon jaettavaa oikean naisen kanssa. Olen hyvin kiitollinen elämästä, mahdollisuudesta yrittää uudelleen, jonakin toisena päivänä ja siitä, että saan uppota elämäsi joen mereen. Kuvaisin elämäntapaani parhaiten säästäväiseksi. Olen siksikymppinen hippilapsi. Minun on nyt itse asiassa toimittava, koska en voi käsitellä huumeita ja alkoholia. Päätavoitteeni elämässä on olla läsnä. Nauti joka hetkestä. Herään aamulla ihmeellään ja ameitä elämän mysteeriin ja vannoin olla aiheuttamatta tuskaa minulle tai kenellekään muulle tuona päivänä. Arvostan eniten kumppanin kykyä kuunnella. Etsin jotakuta, jonka kanssa voin kertoa päivän tapahtumista; jotakuta, joka tulee kotiin työn jälkeen, tervehdin aamulla ja sanoo hyvää yötä. Tavoitteeni on herättää uudelleen intohimoni elämästä ja terveydestä.
mere

Mere om mig

John

Han søger

Basis

Køn:
Mand
Kvinde
Alder:
For at beskytte dine personlige oplysninger beskrives alder unøjagtig men indenfor +/- 2 uger
64
18 - 50
Bor i:
Long Beach, California, USA
Alle
Villighed til at flytte:
Villig til at flytte til et andet land
Alle

Udseende

Hårfarve:
Brun
Alle
Hårlængde:
Kort
Alle
Hårtype:
Krøllet
Alle
Øjenfarve:
Blå
Alle
Briller:
Briller
Alle
Højde:
5'8" (173 cm)
Alle
Vægt:
114 kg (251 lb)
Intet svar - 48 kg (106 lb)
Kropstype:
Få ekstra kilo
Petit
Etnicitet:
Kaukasisk (Hvid)
Alle
Ansigtsbehåring:
Fipskæg
N/A
Bedste træk:
Mine øjne
Alle
Kropsudsmykning:
Ingen
Alle
Udseende:
Attraktiv
Alle

Livsstil

Drikker:
Drikker ikke
Alle
Ryger:
Ryger ikke
Alle
Civilstatus
Single
Alle
Har børn:
Nej
Alle
Antal børn:
N/A
Alle
Ældste barn:
N/A
Alle
Yngste barn:
N/A
Alle
Ønsker (flere) børn:
Ikke sikker
Alle
Har kæledyr:
Ingen kæledyr
Alle
Profession:
Pensioneret
Alle
Beskæftigelsesstatus:
Foretrækker ikke at svare
Alle
Indtægt:
$0 - $30,000 USD
Alle
Bopælstype:
Lejlighed
Alle
Bopælssituation:
Bor alene
Alle

Baggrund/kulturelle værdier

Nationalitet:
USA
Alle
Uddannelse:
Bachelorgrad
Alle
Talte sprog:
Engelsk
Engelsk
Religion:
Ingen religion
Alle
Stjernetegn:
Vægt
Alle

Personligt

Skålstørrelse:
N/A
Alle
Bryst:
N/A
Alle
Talje:
N/A
Alle
Hofte:
N/A
Alle

CupidTags
Klik på CupidTag for at se medlemmer, der har tagget sig med dette ord. Klik på '+', hvis du ønsker at tilføje et af disse CupidTags til din egen profil.

Dyr

Kys

Ung

Råd om sikkerhed -